Jul, jul, strålande jul!

Ja, för de allra flesta är det kanske lite väl tidigt för julsånger i oktober. Men vi är så peppade inför julsäsongen att vi inte kan låta bli! Nu har vi nämligen bokat lokal för vår alldeles första egenproducerade julkonsert Var inte rädd för mörkret som kommer att gå av stapeln tisdagen den 18:e december kl 18:30. Boka in datumet redan nu, det kommer att bli så fint!

20181021_114702

Att vi i titania tycker om bibliotek är ingen hemlighet, och vad passar då bättre än att ha vår julkonsert i denna vackra byggnad som en gång i tiden inhyste Göteborgs första folkbibliotek? Allégården ligger på Södra Allégatan 4, ett stenkast från Järntorget, och vi kommer att sjunga i stora salen.

Biljetter till konserten finns att köpa här, och kostar 60 kr för vuxna. Barn går gratis. Begränsat antal platser, så vänta inte för länge!

Men detta är inte allt, vi har fler julnyheter… Helgerna 24-25 november och 1-2 december kommer vi nämligen att sjunga på den årliga julmarknaden på Gunnebo slott! Marknaden pågår kl 11-16 och vi går runt och sjunger stämningsfulla julsånger på olika platser ca. 12-13 alla dagar. Detta ska bli så roligt! Kom och lyssna på oss, gå på slottsvisning, shoppa lite, ät något gott, eller bara strosa runt och insup atmosfären på Gunnebo. Julstämning till max! 🙂

En kommentar på “Jul, jul, strålande jul!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s