Sommarhälsningar från titania

Alla kan nog hålla med om att 2020 har varit ett underligt år. Trots inställda evenemang och social distansering har vi i titania ändå lyckats hålla igång repetitionerna under våren och sommaren (tack vare att vi bara är tre sångare, varav ingen i riskgrupp, och övar i en rymlig lokal) även om vi såklart har saknat att sjunga mer inför publik. Istället har vi spelat in lite sånger under våra rep, och dessa finns att lyssna på på vår youtubekanal. Där har vi följt årstidernas tema med bland annat Vintern rasat, Våren av Grieg och den japanska Haru ga kita (”Våren har kommit”) under våren, Du gamla du fria på nationaldagen och Visa vid midsommartid på midsommarafton. Gå gärna in och lyssna, gilla och prenumerera för att få uppdateringar när vi lägger upp något nytt!

Som tur är har vi ändå fått sjunga inför publik några gånger i år. På internationella kvinnodagen 8/3 gästade vi Fågelbergskyrkan i Mölndal med sånger av kvinnliga kompositörer, 28/3 hade vi en liten vårkonsert på temat ”Stämning” i Mariaplans bokhandel, och 14/7 åkte vi tillbaka till Mölndal för att sjunga på ett musikcafé i Brostugan (som blev flyttat till Stensjökyrkan p.g.a. regn) med vårt härliga sommarprogram. Vi medverkade också med ett flertal sånger på en inspelad musikgudstjänst i Biskopsgårdens kyrka som sändes 19/4.

bilder från konserten i Mariaplans bokhandel 28/3

Men det som framförallt har hållit oss sysselsatta under våren är inspelningen av en julskiva vi planerar att släppa under hösten. Mer info kommer så småningom!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s