Anlita oss till lucia och jul!

Titania lucia

Letar du efter stämningsfull underhållning till ditt företags julbord, julfest, kundkväll eller någon annan tillställning? Då är du välkommen att boka oss! Vi erbjuder en varierad repertoar som passar till lucia och jul, allt från de mest älskade svenska julsångerna till engelska carols och mer ovanliga pärlor. Eftersom vi bara är tre personer är vi både flexibla och lättplacerade, och vi sätter ihop skräddarsydda program till allt från femton minuters mingelmusik till en hel konsert. Dessutom kan vi erbjuda Göteborgs minsta (men mest välklingande) luciatåg!

Titanias tolkning av klassikern ”Jul, jul, strålande jul”. Fler sånger finns på vår youtubekanal, och du kan även lyssna på vår julskiva ”Klart en stjärna brinna” på Spotify.

Tidigare år har vi bland annat sjungit utomhus på Gunnebo slotts julmarknad, genomfört stämningsfulla luciakonserter på Mölnlycke kulturhus och Stora Holms säteri, gått luciatåg för ett flertal företag i Göteborg och skapat julstämning i shoppingen på bland annat Saluhallen i Göteborg, Mölndals galleria och StenungsTorg. Kontakta oss gärna för mer information eller bokningsförfrågan!